Montari, intubari, prelungiri cosuri de fum

Montarea, intubarea sau prelungirea cosurilor de fum trebuie facuta numai cu personal specializat. Apelati la un cosar autorizat care dispune de cunostiintele necesare in domeniu si de scule profesionale.

img_0719Firma noastra este autorizata in coserit si dispune de personal specializat in dimensionarea si amplasarea cosurilor de fum.
Pentru consultanta tehnica, ofertare si montaj de cosuri de fum profesionale nu ezitati sa contactati un cosar autorizat.

Intubarile cosurilor de fum se fac in cazul cand:

  • se schimba tipul centralei termice. De exemplu, in locul centralei vechi, atmosferice ce functiona cu combustibil gazos, se monteaza o centrala in condensatie, combustibil gazos. In acest caz, se face o verificare a dimensionarii cosului de fum si daca dimensiunea cosului existent ne permite, intoducem pe cosul vechi, un tub special ce rezista la acidul din condens;
  • cosul de fum este deteriorat sau este afectat de condens. Asanarea cosurilor vechi se face cu: tuburi de samota, elemente de cos de fum din otel inoxidabil izolate sau neizolate sau cu racord flexibil din otel inoxidabil cu perete dublu.

[mantra-button-color url=”http://cosarautorizat.ro/servicii/curatarea-cosurilor-de-fum” color=”#47AFFF”]Curațarea cosurilor de fum[/mantra-button-color]

Comments are closed.