Curațarea coșurilor de fum

Curatarea cosurilor de fum este o masura de siguranta ce trebuie luata pentru evitarea incendiilor, a intoxicatiilor cu monoxid de carbon si pentru evitarea defectarii centralelor termice. Aceasta operatiune este obligatorie si este stipulata atat in legislatia romana cat si in cea europeana.

Cosurile de fum se infunda mai ales datorita folosirii combustibilului lemnos cu o umiditate excesiva, a unor vicii ascunse de constructie, folosirea improvizatiilor, necuratarea si neintretinerea periodica.

Suntem o firma autorizata pentru coserit de catre o asociatie profesionala (ASFOCH), dotati cu scule profesionale si camere de inspectie video. Eliberam adeverinte de coserit numai in urma executarii acestei operatii. Eliberam si un raport constatator privind starea cosului de fum si o lista cu recomandari (daca este cazul).

Pentru siguranta dvs., a locuintei dvs. si pentru a evita efectele neplacute prin aplicarea HG 537/2007, va recomandam sa apelati preventiv la serviciul de coserit, cel putin odata pe an. Cei ce sunt beneficiarii unui focar ce functioneaza cu combustibili solizi, recomandam serviciul de coserit la un interval de 6 luni.

[mantra-button-color url=”http://cosarautorizat.ro/servicii/curatare-hota-restaurant” color=”#47AFFF”]Curățare hotă restaurant[/mantra-button-color]

Comments are closed.